Select Page

Livelog Expierence: Les Blogs (4)

10.30 uur Panel met Flickr, Nokia, Blogger.com en SixApart. Hoorde ik dag goed? Gaat  Nokia nu TypePad/SixApart gebruiken? Het was een announcement die morgen zou plaatsvinden, maar die nu ook niet helemaal over komt. Het komt van Charlie Chick van Nokia in het panel. Uit het panel wordt duidelijk dat het niet gaat om de technologie e.d. zelf maar om de conversaties, die bijv. met de foto’s van Flickr mogelijk zijn. Bij de foto’s maak je comments, notes en krijg je contacten. Daar gaat het om in de nieuwe tijd. Niet de techniek maar de conversatie: wederom Connecting & Sharing. Het is ook meer als tags. Het is context. Een uitgebreid landschap om een tag heen. Ondertussen worden er steeds meer foto’s in Flickr gezet.

Tags: ,

Update 29 april:: het gaat niet om TypePad maar Livejournal en Nokia. Overigens ook van SixApart

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This