Saskia Monsma geeft 27 mei van 20.00u tot 21.30u een gastles bij HAN Techniek in het kader van de Masteropleiding Master of Control Systems Engineering. Zij gaat in op de interactie van de bestuurder met het type autoband.

In deze experimentele liveblog kun je een live videostream zien van het gastcollege en daaronder een liveblog waarin ik via Twitter updates geef over het gastcollege. Let op: het kan zijn dat de updates die in de liveblog te lezen zijn niet synchroon lopen met het videobeeld, dat gebufferd wordt en dus wat later binnen kan komen.

Hashtag voor Twitter is #hanmscs.

Uiteraard zal er niets te zien zijn als het gastcollege nog niet is begonnen. Wellicht zie je af en toe een test ­čśë Mocht de live videostream weigeren, laat het me dan via Twitter weten,dan zal ik dat hier melden en de stream offline halen.

De video zal later als gearchiveerde video gepubliceerd worden op deze blog en de liveblog is nadien ook nog af te spelen.

Reacties zijn welkom in de liveblog.

Hieronder staat nu de gearchiveerde videostream. Ook te bekijken in Windows Media Player of bij Surfmedia.
En wil je het full screen zien dan kun je deze link klikken je krijgt dan een aparte speler. Klik daarop me de rechtermuis en kies voor zoon en volledig scherm.