Select Page

27 mei 20.00 uur Liveblog en live videostream: gastcollege HAN Master of Control Systems Engineering

Saskia Monsma geeft 27 mei van 20.00u tot 21.30u een gastles bij HAN Techniek in het kader van de Masteropleiding Master of Control Systems Engineering. Zij gaat in op de interactie van de bestuurder met het type autoband.

In deze experimentele liveblog kun je een live videostream zien van het gastcollege en daaronder een liveblog waarin ik via Twitter updates geef over het gastcollege. Let op: het kan zijn dat de updates die in de liveblog te lezen zijn niet synchroon lopen met het videobeeld, dat gebufferd wordt en dus wat later binnen kan komen.

Hashtag voor Twitter is #hanmscs.

Uiteraard zal er niets te zien zijn als het gastcollege nog niet is begonnen. Wellicht zie je af en toe een test 😉 Mocht de live videostream weigeren, laat het me dan via Twitter weten,dan zal ik dat hier melden en de stream offline halen.

De video zal later als gearchiveerde video gepubliceerd worden op deze blog en de liveblog is nadien ook nog af te spelen.

Reacties zijn welkom in de liveblog.

Hieronder staat nu de gearchiveerde videostream. Ook te bekijken in Windows Media Player of bij Surfmedia.
En wil je het full screen zien dan kun je deze link klikken je krijgt dan een aparte speler. Klik daarop me de rechtermuis en kies voor zoon en volledig scherm.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This