Select Page

Live video van wandeling over HAN bedrijvenmarkt

Vanmiddag rond half 2 ga ik een experimentje uitvoeren. Ik ga nl. met een webcam gekoppeld aan mijn netbook (Asus eeepC) en een wifi verbinding een wandeling maken over de bedrijvenmarkt bij HAN Techniek.

Verwacht geen mooie beelden, want dat kan natuurlijk niet met een webcam. Ik weet ook niet of ik overal wifi heb. Maar hopelijk geeft het wel een impressie van wat er gebeurt. Uiteraard komt er ook nog een impressie met video en foto’s. Maar dit is gewoon een experimentje wat ik interessant vind om even uit te proberen.

Mocht je kijken laat dan een reactie achter wat je van de kwaliteit van de videostream vindt en of je vindt dat dit aardig is om vaker te doen.

Update: de live uitzending is inmiddels vervangen door de gearchiveerde versie hieronder.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Conclusie: wifi is overal sterk genoeg en het streamen werkt dus. Webcam (usb) is natuurlijk kwalitatief niet geweldig qua beeld. Beter mijn hd camerea gebruiken. Die moet dan wel aan mijn grote laptop ivm firewire.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This