Ik ga maar eens kijken of ik live kan blogen bij Surf Onderwijsdagen. Daarvoor ga ik de tool Coveritlive gebruik, zoals je hieronder ziet. Dat wordt dan een soort liveblog die steeds als ik wat toevoeg zich zal aanpassen aan de nieuwe tekst of foto’s e.d. Weer een mooi experiment. Ik kan nog niet beloven dat het allemaal gaat lukken. Een en ander hangt natuurlijk af van de beschikbare wifi (alhoewel ik ook een umts/hsdpa kaartje heb), waar we zitten (is daar ruimte voor een laptop op schoot) en de stroom. Dus mocht je hiet niets zien gebeuren dan kun je er van uit gaan dat er iets niet in de haak is. De keynote begint om 13.45 uur dus rond 13.30 uur zal ik hier een update geven als het mogelijk is.

Update 1: helaas vanmiddag lukte het niet om live te bloggen. Wifi was perfect, maar mijn provider had problemen waardoor mijn weblog niet bereikbaar was. Dag 2 probeer ik het weer. Ik wil toch wel kijken hoe het werk.
Dus vanaf 9.30 uur ongeveer kijk ik of het dan lukt.
Update 2: we zijn live. Klik op de playknop en je bent verbonden met de grote zaal in het Beatrixtheater bij Surf Onderwijsdagen.
Update 3: De stream die je hieronder ziet staan is een gearchiveerde versie van de liveblog op 12 november van 9.30 tot 11 uur. De blog is dus niet meer live.