Select Page

Vanmiddag Live videostream opening Nieuwbouw HAN Applied Sciences

Update 3 oktober 2009: de livestream is vervangen door een video van het laatste gedeelte van de opening, namelijk de opening zelf door Ella Hueting, directeur faculteit Techniek en Cees van Versveld, directeur Applied Sciences.

applied%20sciences.jpeg

Vanmiddag, 2 oktober, zal hier een live videostream te zien zijn van de opening van de nieuwbouw van Hogere Laboratorium Opleidingen van de HAN in Nijmegen.

Het uitzendschema (onder voorbehoud):

14.45 uur Welkom door Cees van Verseveld, Instituutsdirecteur Applied Sciences
14.50 uur Toespraak door de voorzitters van de Colleges van Bestuur
15.15 uur Presentatie van bedrijven over de mogelijkheden van samenwerking
15.30 uur ‘Werkend leren’ door drs. Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederlands
16.00 uur Afsluiting en wandeling naar Laan van Scheut 2
16.10 uur Officiële opening nieuwbouw Applied Science

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This