Select Page

Le Web3: notebooks dicht en de zaal uit

Tja het moet niet gekker worden. Vanmorgen mochten we niet bloggen en werd ons vriendelijk door Loic gevraagd om onze notebooks dicht te doen. En nu moeten we de zaal uit vanwege grote inspectie op bommen en ander tuig. Want vanmiddag komen weer een aantal belangrijke mensen. Politici heb ik begrepen. Wel interessant allemaal maar wat heeft het in godsnaam met bloggen te maken en waarom vallen we tijdens deze conferentie weer in de mainstream terug? Tv-ploegen, bewakingsmensen, busjes vol politie, politic, gesponsorde presentaties…,….
Op zich allemaal wel leuk maar volgens mij is dat toch een andere conferentie. Loic noemde deze conferentie zelfs een unconference. Dat is toch wel iets anders volgens mij.
Nee Loic je piest toch wel naast een paar potjes hier. Jammer!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Als ik dit allemaal zo lees (ook op andere blogs) dan ben ik blij dat ik thuis ben gebleven. Volgens mij is dit niet meer de LesBlogs die we 2x hebben meegemaakt. Wat ik vooral tekenend vind is dat het (volgens mij) ook allemaal maar schoorvoetend wordt aangenomen en gedaan. Ik dacht dat bloggers van die tegendraadse figuren waren? Zoals ik al ergens las, de oude media hoeft met een dergelijke blogosfeer nergens voor te vrezen…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Nee het is nu echt anders. Ik vraag me ook af hoeveel bloggers er zijn. Er zijn ook veel ‘gewone’ marketing mensen. Maar dat het allemaal schoorvoetend aangenomen wordt geloof ik, want er wordt wel over geblogd lees ik. Dus het effect voor Loic, SixApart en dit event zal later pas blijken. Loic is de weg ingeslagen van het organiseren van een groter event, waarvan dit een voorbeeld is. Hoeft niet per definitie slecht te zijn, maar het is dan wel een ander event met een ander publiek. Veel mensen hadden nu andere verwachtingen.
  En ik ben het met Yuri eens die op marketingfacts het storend vindt dat er geen gebruik wordt van de wisdom of crowds.

  Antwoord
 3. Huub Koch

  Jammer Hans, begint op e-day te lijken, maar dan erger.

  Antwoord
 4. Christophe

  Bwa, ondanks alles heb ik me toch wel goed geamuseerd. En lulkoekman Sarkozy van het toneel verdween, vond ik het inhoudelijk zelfs vrij boeiend. En het leuke is dat we nu gegarandeerd nog meer dan een week een “conference staartje” krijgen. Die speakers van gisteren waren goed geïnformeerd over het verloop van de twee dagen: ‘the show will start again in five minutes’…. Hehe. A show, yep, dat was het.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This