Select Page

Le Web3: geen internet, geen vibes, wel warmte

Bah, geen internet. Vanochtend heeft iemand per ongeluk ergens een kabel doorgeknipt….
Het programma is niet spectaculair vanochtend, behalve dan de presentatie van Hans Rosling. En 1000 mensen in een zaal vol met lampen en notebooks is ook niet erg bevordelijk voor het energieniveau.Wat een hitte en op veel te kleine stoeltjes. Nee, ik vind het een tam geheel tot nu toe. Wel leuk natuurlijk om al die bloggers te ontmoeten (we zitten met bijna alle bloggers op een rij), maar hier had ik me meer van voorgesteld.
Ik ben even naar mijn hotel gelopen zodat ik toch even online kan. En even wat frisse lucht. Vanmiddag neem ik mijn notebook niet meer mee. Ik zal vanavond kijken of ik een verslag kan maken.
Zo meteen maar eens terug voor de snack. En Accenture heeft me gevraagd voor een interview op video over corporate bloggen. Maar dan moeten ze wel online kunnen….
Tot zover even.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Bart

  Persoonlijk ook een beetje ontgoocheld.

  Antwoord
 2. Elmine Wijnia

  Datzelfde gevoel had ik ook na de eerste sessies van BlogTalk afgelopen oktober. Pas na de tweede dag kreeg ik weer een beetje energie van het event. Niet zozeer door de sprekers, maar wel door de gesprekken en diners/lunches met andere deelnemers. Als je bovenop de ontwikkelingen zit dan hoor je op een event als Le Web 3 niets nieuws, waar dat vorig jaar misschien nog wel het geval was. Ton en ik waren niet enthousiast over de inhoud van BlogTalk, maar de reacties van de mensen die voor het eerst naar een dergelijk event gingen waren net zo enthousiast als wij de eerste keer waren.
  Ik hoop dat je in ieder geval nog veel leuke gesprekken hebt gedurende het evenement!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This