Select Page

Last.fm: social networking radio

Mooi zeg! Last.fm. Luisteren, delen, toevoegen, taggen, zoeken. Al je favoriete muziek bij elkaar. En je kunt van elkaar zien wat iemand mooi vindt, pas beluisterd hebt etc. Wat ik het laatst beluisterd heb zie je hieronder en in de rechterkolom. Het overzichtje loopt een beetje achter zie ik. Als je op het overzichtje klikt ga je naar mijn Last.fm pagina met mijn beluisterde muziek en mijn ‘radiostation’. Dat is een soort playlist van artiesten die je zelf uit kunt kiezen en waarvan dan muziek gestreamd wordt. Mijn username daar is: hansonexperienc. Tja de e mocht er niet meer achter smile_sniff 
Je kunt de last.fm player downloaden en als je dan audioscrobbler aan zet dan houdt ie dus bij wat je allemaal beluistert en tagt etc. Zo onstaat dus ook dit lijstje. En natuurlijk is er een webfeed van dit lijstje.
Oh ja, Fred heeft er ook over geschreven en zijn username bekend gemaakt: fzelders. Ik heb hem gelijk een inviste gestuurd vanuit last.fm

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This