Select Page

Lange en korte termijn een paradox?

Future_management
Het is maar hoe je er mee om gaat. Of liever dat je er mee om gaat!
De invloed die organisaties hebben op de maatschappij brengt enorme verantwoordelijkheden met zich mee. De handel en wandel van organisaties ligt onder een vergrootglas; misstanden en misstappen lieden tot grote maatschappelijke onrust. Tegelijkertijd moet het management anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. De complexiteit en diversiteit van de (internationale) omgeving maakt dit niet gemakkelijk. Het is een klassieke paradox: Hoe kunnen we anticiperen op een toekomst die we niet kennen, noch kunnen beheersen.

‘Future Management’ laat zien waarom aandacht voor toekomstbeheersing zo belangrijk is. Van Oirschot beschrijft hoe met de processen en methodieken van ‘Future Management’ de paradox op te lossen is en geeft aan hoe organisaties deze processen structureel in kunnen bedden in hun bedrijfsvoering. Dit boek combineert de theorie van managementliteratuur en besturingsmodellen met de praktijk van organisaties die een bewezen ‘track record’ op het gebied van toekomstbeheersing hebben. Praktijkbeschrijvingen van KPN, het ministerie van VROM, Philips, PinkRoccade IT Management, Unilever, Coca-Cola, TNO en Shell zijn aangevuld met internationale studies over toekomstbeheersing.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This