Select Page

Klaar om te wenden? Een verslag van Frank Visser

Kijk dit verslag van Frank Visser over Klaar om te wenden, Spiral Dynamics van Don Beck en Ervin Laszlo’s visie vind ik goed te verteren kost. Ik vind het knap zoals hij de toch moeilijke materie van Spiral Dynamics uitlegd en gelijk ook koppelt aan hedendaagse voorbeelden. Daarbij plaatst hij ook kritische kantekeningen hier en daar. Hij vraag zich af wanneer een journalist het gedachtengoed van Spiral Dynamics eens ‘vertaald’ in gewone mensentaal voor het grote publiek. Ik denk dat Frank Visser dat zelf ook prima kan. Ik vind dit stuk tenminste heel wat toegankelijker dan wat ik er tot nu toe over heb gelezen.
Frank als je eens wat meer over deze materie wil schrijven, voel je vrij om mijn weblog als platform daarvoor te gebruiken. Ik nodig je daartoe van harte uit.

Link: KLAAR OM TE WENDEN? Afscheid Herman Wijffels opgeluisterd door Don Beck en Ervin Laszlo – Frank Visser

Technorati tags: , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This