Boek Jorge Jôrge Segers oud student aan de HAN Autotechniek heeft een bijzonder baan. Hij is nl. Race ingenieur en mag zich dus helemaal uitleven in de techniek van raceauto’s. Vanuit zijn kennis en kunde daarover heeft hij een boek geschreven en in de VS uitgegeven. Je ziet het boek en Jôrge hiernaast.
De mensen die geïnteresseerd zijn in zijn boek kunnen meer informatie lezen (o.a. de inhoudsopgave en hoe te bestellen). En voor mensen die willen zien wat hij privé zo’n beetje doet (veel sport) heeft hij een foto-album aangelegd. Daarnaast is er veel informatie te vinden op zijn website. Wat ik daar weer mooi vond, is dat hij beschrijft hoe je een iPhone simpel dienst kunt laten doen als performancemeter van je raceauto.
Trouwens, je vindt er ook de nodige recensies van zijn boek. Zoals deze:

"This is an important subject and an important book. There’s only one other good book on subject and it’s out of print and very expensive. I believe this book will be widely used  by raceteams everywhere for a long time… You only need this one book to do the analysis job, not several books. Every team needs this book!"

Bill Milliken, Author of the bestseller ‘Race Car Vehicle Dynamics"

Kortom: mooi om te lezen dat een student van de HAN zover kan komen en vast en zeker zijn passie in de praktijk kan brengen. Hij mag hier met recht trots op zijn.