Select Page

Janneke Hoekstra nieuwe directeur Faculteit Techniek HAN

Janneke Hoekstra nieuwe directeur Faculteit Techniek HAN

We kregen zojuist een mailtje van Ron Bormans voorzitter van CvB van de HAN met de volgende inhoud.

Wij zijn verheugd te kunnen berichten dat per 1 april 2011 mevrouw dr. Janneke Hoekstra MSc (1954) start bij de HAN als de nieuwe faculteitsdirecteur Techniek.
Janneke Hoekstra heeft Biologie gestudeerd in Utrecht en Applied Statistics in Engeland. In 1993 is zij gepromoveerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam op het thema ‘Statistics in Ecotoxicology’.
Haar huidige functie bij het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie is Directeur Kennis en Innovatie. Ze is in die functie verantwoordelijk voor de groene kennisinfrastructuur (waaronder de Hogere Agrarische Scholen en de Wageningen Universiteit) en voor het onderzoek dat het ministerie laat uitvoeren op het terrein van landbouw, voedsel en natuur. Zij heeft hierbij van nabij kennis gemaakt met het hoger beroepsonderwijs en is er heel enthousiast over geworden.
Daarvoor was ze een aantal jaren in dienst bij TNO als statistisch adviseur, en bij het RIVM als hoofd van het Laboratorium voor Afvalstoffen en Emissies.

Haar benoeming wordt met enthousiasme ondersteund door de selectieadviescommissie bestaande uit een faculteitsdirecteur, de directeur Service Bedrijf, een instituutsdirecteur en een lector, en kan rekenen op een unaniem positief advies van de Faculteitsraad Techniek. Het College van Bestuur gaat, met goedkeuring van de Raad van Toezicht, dan ook met plezier over tot de benoeming.

Janneke Hoekstra volgt Jos Coonen op, die sinds het vertrek van Ella Hueting per 1 september jl. de Faculteit Techniek ad interim heeft geleid. Met grote waardering voor wat hij voor de faculteit heeft gedaan, zullen wij op een nog nader te bepalen datum afscheid van hem nemen.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Faculteit Techniek met Janneke Hoekstra als faculteitsdirecteur een mooie toekomst tegemoet gaat en zien uit naar haar komst.

Met vriendelijke groeten,
namens het College van Bestuur

Ron Bormans, voorzitter

We heten Janneke Hoekstra natuurlijk al bij voorbaat hartelijk welkom!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Janneke Hoekstra nieuwe directeur Faculteit Techniek HAN | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: [Geblogd] Janneke Hoekstra nieuwe directeur…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This