Select Page

Is Skype een drankje of vliegmaatschappij?

Skype_aided_associationDat is wat mensen denken als ze gevraagd worden naar wat het merk Skype is. Dit blijkt uit een onderzoek(pdf) van brandchannel. Verder denken mensen bij Skype aan auto’s en inkt. Ongeholpen blijkt slechts 4% van de ondervraagde Skype te kennen van de provider van telefonie via internet. Ze denken dan eerder aan een vliegmaatschappij. Bij de geholpen bekendheid kent slechts 16% Skype als provider van internet telefonie. De mensen (19%) denken dan bij Skype aan een drankje.
Dit staat in schril contract met wat Skype wil dat mensen denken bij hun merknaam:
– het is een service (skype)
– het is een werkwoord (skyping)
– het is compatible met normale telefoons (SkypeOut)
– het connect je rechtstreeks met andere gebruikers (Skype-to-Skype)
Kortom: werk aan de winkel voor dit merk.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Jay Buk

    Skype is alweer old skool, er zijn goedkopere methoden om met voip te bellen. Voipcheap bijvoorbeeld. Kijk maar op http://www.voipproducts.eu

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This