Select Page

Internationale ict-conferentie IPROF bij HAN

Ik wist het al een tijdje, maar lees het net op de website van de HAN: de IPROF09 conferentie dit jaar bij de HAN van 12 t/m 15 februari.
Ik zal er een impressie van maken via foto’s en video.
Het doel van de internationale ict-conferentie IPROF-09 is om samenwerking tussen ict-professionals te bevorderen en ervaringen uit te wisselen. Werkgroepen gaan met verschillende thema’s aan de slag onder de noemer ‘ICT Professionalism: a Global Challenge’. De conferentie wil een ontmoetingsplaats bieden voor experts op het gebied van ict-beroepen en -onderwijs, waaronder beleidsmakers en onderzoekers.

Enkele documenten in Scribd:
achtergrondinformatie
programma
workshops

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This