Vandaag was ik in Gendringen in de Achterhoek. Wat is het daar mooi! Ik was nog nooit in die richting geweest en weet nu al dat ik daar nog eens terug ga. Wat een natuur, wat een rust. Maar goed, daar gaat deze weblogposting helemaal niet over.

Ik was namelijk uitgenodigd door Jos Roulands van HAN Embedded Systems Engineering om even te komen kijken bij de introductie van de 1e jaars. En dat was dus in Gendringen. In het openluchttheater Engbergen. Heerlijk afgelegen in de bossen en daarvoor mooie weiden en verre gezichten. Ik maakte er natuurlijk even wat foto’s die je hieronder vindt. De video komt ook nog. Lachen is dat om die gasten zo bezig te zien ­čśëLink naar online fotoset.

Voor de liefhebbers staat er ook nog een fotoset met meer dan 600 foto’s online van Peter van der Jagt, docent HAN.