Select Page

Fotoblog: Introductiekamp HAN Embedded Systems Engineering

Vandaag was ik in Gendringen in de Achterhoek. Wat is het daar mooi! Ik was nog nooit in die richting geweest en weet nu al dat ik daar nog eens terug ga. Wat een natuur, wat een rust. Maar goed, daar gaat deze weblogposting helemaal niet over.

Ik was namelijk uitgenodigd door Jos Roulands van HAN Embedded Systems Engineering om even te komen kijken bij de introductie van de 1e jaars. En dat was dus in Gendringen. In het openluchttheater Engbergen. Heerlijk afgelegen in de bossen en daarvoor mooie weiden en verre gezichten. Ik maakte er natuurlijk even wat foto’s die je hieronder vindt. De video komt ook nog. Lachen is dat om die gasten zo bezig te zien 😉Link naar online fotoset.

Voor de liefhebbers staat er ook nog een fotoset met meer dan 600 foto’s online van Peter van der Jagt, docent HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This