Select Page

Videoblog: Interview met HAN TukTuk afstudeerders Frank en Ruben

Frank en Ruben studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en wel aan de faculteit Autotechniek. Dit jaar studeren ze af. En wel aan een bijzonder project, namelijk het TukTuk project. En omdat ik zowel meer wilde weten over afstuderen op zich en het TukTuk project trok ik er even op uit met mijn camera en vroeg Frank en Ruben of ze me er wat meer over wilde vertellen. Ze kozen een leuke omgeving, namelijk het Auto Research Lab aan de HAN en gingen zelfs in een heuse TukTuk zitten voor hun praatje.
Je kunt trouwens lid worden van hun ecotuk.hyves of een kijkje nemen op de HAN TukTuk weblog. En als je de HAN TukTuk teamsong wilt horen, kun je even doorklikken bij Verder lezen.

 

 


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This