Select Page

Innovate online

InnovateVia de surf elearning nieuwsbrief las ik dat er een nieuw online tijdschrift is speciaal voor degenen die zich met e-learning bezighouden, nl. Innovate Online. De site wordt beschreven op de elearning themasite.

“Bezoekers van de site wordt gevraagd meer te doen dan alleen de artikelen te lezen: er is ruimte om commentaar te geven, discussies aan te gaan met elkaar en vooral om zelf artikelen aan te leveren. Innovate online is een open community van iedereen die bezig is met e-learning: wetenschappers, docenten, trainers, ondersteuners enzovoort. De lijst van leden van de editorial board laat zien dat er veel mensen actief betrokken zijn bij de site. “

“Er is een vijftal categorieën waar de artikelen onder vallen:
– Applied Research and Advanced Practice: Onderzoek naar de waarde, de bruikbaarheid en de implementatie van technologische vernieuwingen
– Development: Informatie over de nieuwste technologische ontwikkelingen voor het onderwijs
– Commentary: Reflectie op de veranderingen in het onderwijs en het leren onder invloed van de technologie
– Ideas to Watch: Conceptuele beschrijvingen van nieuwe richtingen van onderzoek, producten en processen
– Places to Go: Een column van Stephen Downes, websites die creatief gebruik maken van informatietechnologie in het onderwijs”

De site biedt een RSS-feed aan. Abonneren op het online tijdschrift is gratis.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This