Select Page

Impressie van stage in Zuid-Afrika

Impressie van stage in Zuid-Afrika

Sander en Edwin liepen stage in Kaapstad in Zuid-Afrika. De opdracht was om een testbank te maken om de invloeden van de regelsignalen over een ethernet netwerk te kunnen onderzoeken.
Gisteren stuurde Sander me onderstaande impressie op. Daarmee krijg je een inkijkje in wat ze gedaan hebben en wat de kosten waren.
Sander en Edwin bedankt dat jullie dit met ons wilde delen. Heb jij als HAN student ook foto’s, video of presentaties van je buitenlandse stage? En wil je die met ons delen? Stuur ze dan op naar mij en ik zorg dat ze online komen en op de lcd schermen bij de faculteit Techniek.

Update: Edwin stuurde me net nog een leuke videotrailer die ik hieronder ook zal toevoege. En wat een prachtige foto’s heeft hij online staan! Mooi om zo met dit materiaal een compleet beeld te krijgen.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This