Select Page

Implementing the future: innovatie in het postmoderne tijdperk

Tusch10Dat is de titel van het ViNT symposium van Sogeti dat morgen op de rol staat in het Tuschinski Theater in Amsterdam en waar ik naar toe ga. Het programma is interessant en goede sprekers lijkt me zo. Kijk maar:

– Shoshana Zuboff (prof. of Business Administration Harvard Business School):
Today’s Business Model is Broken. Beyon Repair. Can we innovate our way to a support economy? The chasm netween individuals and companies, those who will get rich irst.
– Henk Volberda (hoogleraar Strategisch Management Erasmus Universiteit)
De flexibele onderneming: hyperconcurrentie: voortdurende verandering, strategische vernieuwing:  balanceren van verandering en vasthoudendheid, naar permanente flexibele ondernemingsvormen: het einde van de bureaucratie?
– Max Put (kunsthistoricus): Tuschinski!
– Herman Pleij (hoogleraar Historische Nederlandese Letterkunde Universiteit van Amsterdam)
Erasmus en het poldermodel: eenzijdige interpretaties van ons poldermodel, handelsbelangen of nobele inborst?, zegen voor de welvaart!
– Ton aan de Stegge (CEO Telfort)
Implementint the Future: de terugverdientijd van 2 miljard, verantwoord anticiperen op de toekomst, innovatief vermogen is niet hetzelfde als investeren in vernieuwing
– Navi Radjou (Vice President Forrester Research)
Global Innovation Networks: best practices for managing innovation, why is the traditional innovation model broken? How can your organisation migrate tot the Innovation Network Model?

In de folder staat een korte typering te lezen die me wel aanspreekt en mooi aasnluit bij de trends en ontwikkelingen die ik de laatste tijd beschreven heb:

“….alle bestaande bedrijven zijn passé. Open netwerken van individuen drukken met hun open innovatie een stempel op deze eeuw van vernieuwing.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This