Select Page

Ik ga weer screencasten (denk ik)

Huh, wat ga je doen Hans?
Tja, een tijdje terug was ik nogal eens bezig met het laten zien van allerlei toepassingen via video. Niet door ze te beschrijven, maar door ze te laten zien en erbij te vertellen hoe dat dan werkt.
Zoiets heet een screencast. Je wandelt door een applicatie en legt die uit. En jij ziet dat dan in een video. Heb het nu een tijdje niet meer gedaan, maar ga dat weer oppakken.

Een jaar of 5 of 6 geleden was ik er best bedreven in als ik mijn omgeving mocht geloven en mocht daar regelmatig interviews over geven en zo.

Ik zou bijv. HAN Yammer kunnen laten zien, hoe ik werk met Posterous, Hootsuite (twitter app) of het editten van een video in Premiere Pro etc.

Eigenlijk zijn het een soort tutorials. Leuk om te maken.

Hopelijk krijg ik het spul weer aan de praat en kan ik mijn usb microfoon nog vinden 😉

Binnenkort meer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This