Prachtig! Wat een mooi project. Ik & Emma. Toen ik de website zag was ik al verkocht. Wat kunnen studenten toch prachtige ideeën hebben en wat is het bijzonder als ze die ook nog uit gaan voeren. En zeker met zo’n initiatief: het maken van een film voor een goed doel.

Alphonso Steverink en Alex van Binsbergen, twee HAN-studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD), maken van een droom een doel, een goed doel. Met hun filmproject ‘Ik & Emma’ brengen zij enthousiaste talenten bij elkaar om hun individuele dromen te kunnen verwezenlijken. Ook steunen ze hiermee een goed doel: Stichting Jonge Helden. Beide studenten initiëren het project vanuit de minor Digitale Media Productie (DMP).

http://www.youtube.com/watch?v=bgzqKzS5xPE

Lees meer over het verhaal en de achtergrondinformatie.

Volg Ik & Emma op Twitter: