Select Page

HTS Rallyteam maakt YouTube filmpjes

HTS Rallyteam maakt YouTube filmpjes

Bij de HAN hebben we ook 2 heuse rallyteams. Een voor de motor- en een voor de autorally. Pas geleden bracht ik een bezoekjes aan Bart Vink, hoofd PR van het HTS Autotechniek Rally Team  (HART) en student aan de HAN. Ik heb er nog geen filmpje van, maar dat komt vast wel. Als je hun site zo bekijkt dan zie je dat ze al goed bezig zijn met hun pr. Zo maken ze ook video’s, die ze in hun YouTube htsrally kanaal zetten. Voorzien van de juiste tags.
Hieronder een mooie video van de rally op 7 september jongstleden. Leuk want je rijdt mee in de auto 😉 Zondag is de laatste rally van het seizoen, nl. de Twenterally. Succes jongens!!

Video in hogere kwaliteit.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This