Select Page

Vanmiddag naar het Groene Eiland

Zo, vanmiddag ga ik weer naar een bijzondere lokatie, nl. het Groene Eiland in Appeltern.
Het is een campingpark dat op een schiereiland ligt. 2 Studenten van de HAN lopen er stage en hebben een bijzondere opdracht, nl. het ontwerpen van drijvende chalets. Voor zover ik begrijp hebben ze op dat schiereiland nog de invloeden van eb en vloed. En dan zijn drijvende chalets natuurlijk een oplossing om niet regelmatig natte voeten te hebben.
Met dit prachtige weer zal ik ook zeker buiten video-opnames maken en foto’s stel ik me zo voor. Maar we zien het wel. Het lijkt me in ieder geval weer een prachtige ervaring om daar naar toe te gaan.
Wordt vervolgd.

Update: tja als ik mijn kennis van aardrijkskunde wat beter had aangeboord, dan had ik geweten dat er in de Maas natuurlijk geen eb en vloed is. Wel hoog- en laagwater, maar dat is wat anders 😉
Oh ja, en Koos en Matthijs maken (nog) geen drijvende chalets, maar chalets op palen. Zodat die beschermd zijn tegen hoogwater en meer aan de behoeftes van de klant tegemoet komen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This