Select Page

Herbeleef elk EK doelpunt

virtual replay

Dit vind ik mooi! Een flash animiatie of eigenlijk virtual replay van elk doelpunt van het EK. En wat zo grappig is je kunt zelf de camera bedienen, zodat je van andere gezichtpunten de goals kunt bekijken. Als je de snelheid van het filmpje aanpast wordt mooi in beeld gebracht hoe het allemaal ging.
Dit is een dienst van de Gazet van Antwerpen. Ze hebben een aparte virtual replay pagina gemaakt, waarop alles staat uitgelegd. Je moet overigens wel Shockwave player hebben. Als het niet geinstalleerd staat, dan kun je het meteen downloaden.

“Hoe werkt Virtual Replay?

Virtual Replay bestaat uit twee schermen. Eerst kies je je wedstrijd en daarna bekijk je het doelpunt. De groepfase en de fase met rechtstreekse uitschakeling staan op aparte pagina’s.

Dankzij de knoppen ‘Kies een wedstrijd’ en ‘Kies een doelpunt’ in de rechterbovenhoek kan je wisselen tussen de doelpunten en het speelschema.

Tijdens het animatiefilmpje kan je in de rechterkolom het camerastandpunt bepalen en het spelerperspectief. Via de optie ‘Spelmarkeringen’ kan je op het veld diverse extra informatie oproepen, waaronder de baan van de bal, de 9 meter markering bij vrije schoppen of de buitenspellijn bij betwiste fases.

In de horizontale balk kan je de animatie starten of pauzeren en de snelheid van de animatie wijzigen. Ook kan je spelen met het camerastandpunt.

De Help-knop in de rechter benedenhoek geeft jou nog meer informatie over de mogelijkheden van Virtual Replay.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This