Select Page

Hans het loopt hier allemaal zo door elkaar

Ha de laatste tijd krijg ik soms mailtjes en reacties dat deze weblog verandert. Ik schijn dan in een vacuum te zitten of anderen zeggen dat ik dingen schrijf die niet mogen of kunnen. Of teveel over het werk, de politiek of juist over mezelf. Ha mooi toch denk ik nu weer. Dat is precies een afspiegeling van hoe het gaat. Soms zit ik een vacuum, soms verander ik van werk. Soms schaf ik een leuke gadget aan, soms breekt me het angstzweet uit, soms heb ik ingehoude woede en soms dartel ik als een kind.

Ha en weet je, ik vind dat mooi. Maar soms twijfel ik ook. Doe ik het allemaal wel goed. Klopt het misschien wat iedereen zeg. Nou als dat zo is dat alles van iedereen klopt kan ik net zo goed stoppen want iedereen vindt wat anders. En weet je, bloggen hier is van mij, over mij, over wat ik mee maak, over wat ik niet mee maak, over wat ik voel en wat ik doe en wat ik niet doe. Hé man, ik ben net een mens. En dat lees, hoor, zie je hier. En na de posting van Henk Jan weet ik het ook weer, net als hij: dit is een weblog. En als het je niet bevalt, klik je gewoon verder. En als je er iets mee hebt hier, prachtig.

Ik heb het ook weer gevonden nu, en ook Marco zei het al: welkom terug. Joepie, ik weet het weer. Mijn passie is mijn kracht. En die passie heb ik me afgelopen jaar even af laten nemen.  Dom dom dom. Vooral van mezelf.

Ik ga nu weer mooie leuke dingen doen en heb afgelopen weken al weer prachtige ontmoetingen gehad. En ja het loopt hier heerlijk door elkaar. En dat zal zo blijven. Je zult van alles hier vinden. Wat ik kwijt wil van mijn leven, mijn gevoelens, mijn denkbeelden, mijn ideeëen, de HAN (mijn werk) en alles wat ik zelf interessant vindt om hier te melden.

Schroom vooral niet me scherp te houden, te attenderen op interessante zaken etc. En welke kant ik op ga met deze weblog? Ik zou het niet weten en wil dat ook niet weten. Want dat vind ik zo mooi aan dit fenomeen. Het leeft en ontwikkelt zich met mij mee. Want het is een stuk van mezelf.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Claudia Rahanmetan

  Doe wat je leuk vindt en laat je door niets of niemand daarvan afleiden It’s your life!

  Antwoord
 2. Henk-Jan Winkeldermaat

  Goed om te lezen, Hans. Het is echt wat ik van je zou willen lezen. Jouw belevenissen, jouw gedachten etc.
  Voor mezelf heb ik nog wel een scheiding aangebracht tussen mijn hoofdweblog en mijn lifelog, waar ik meer voor familie blog zou je kunnen zeggen. Hoewel ik deze posting van vanmiddag op mijn lifelog best ook op mijn hoofdblog zou kunnen zetten:
  http://eventbranche.blogs.com/henkjan/2008/08/wat-een-geluk.html
  Voor mensen die echt ook een privé kijkje in de keuken willen die moeten dan maar eerst een drempel over, en extra doorklikken of een beetje moeite doen.
  Punkmedia.nl mag veel over mij laten zien, maar dan vooral over werkgerelateerde zaken. Mooie foto’s van mijn privéleven zijn werkgerelateerd want ik ben fotograaf.
  Blijft een grijs gebied… ach je moet gewoon jezelf niet te serieus nemen. Ook bij dit soort indelinkjes niet.
  Wat ik altijd sterk vond en vind aan jouw weblog is dattie inderdaad een afspiegeling is van jezelf. Geen themablog, maar gewoon alles wat je bezighoudt.
  Na een pauze van een jaar heb ik het gevoel dat ik weer enorm ga genieten en dat ik weer veel van je mag leren. Iedereen heeft zo zijn inspirators, jij bent de mijne. Thanks!

  Antwoord
 3. Geert Veneklaas

  Mooie blog Hans ! Je blog is je leven ! Ik heb zelf mijn passie muziekmaken (sinds een paar maanden) weer hervonden, en dat voelt Goed ! En als anderen dat mooi vinden is dat leuk. En anders maar niet 🙂

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @claudia @Henk-Jan @geert: Tranen in mijn ogen. Thx. Dat voelt goed.

  Antwoord
 5. martijn aslander

  Gewoon doorgaan Hans! Het leven heeft ups en downs en verrassende onverwachte wendingen…
  Wie je blog niet wil lezen, leest toch gewoon niet….
  Ik wordt erg regelmatig blij van… dank!

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  @martijn aan stoppen denk ik niet hoor. ik ga zeker door, maar ik wilde jullie deelgenoot maken van de ups en downs. En ik ben blij dat ik dat nu weer durf hier. Fijn te horen dat ik je iets kan bieden. Het doet goed om dat eens te horen.
  Jij bent ook een van mijn inspirators dus we blijven geconnected.

  Antwoord
 7. peterter

  Dag Hans,
  Jezelf zijn of je mogen uiten zoals je dat zelf wil. Dat staat iedereen vrij om te doen op een weblog. Als ik jouw blogs lees, dan bevallen me juist die eerlijke ontboezemingen, de eigenheid, de twijfel of juist de verbindingen die je weet aan te brengen. Daarmee maak je jezelf kwetsbaar. Daarbij toon je respect naar je voormalig werkgever en hang je niet zomaar de vuile was buiten. Ik vind de blogs positief en telkens ben ik weer nieuwsgierig naar wat je te melden hebt. Het glas is voor mij vooral half vol (en meer dan dat). Voor lezers die vooral half lege glazen op jouw blog menen te zien: ga ergens anders je dorst lessen.
  Hans, blijf vooral lekker doorgaan op je eigenwijze eigen wijze. Ik zal proberen zo nu en dan te reageren indien zinvol en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort eens.
  groeten,
  Peterter

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This