Select Page

Hans Mestrum

Hans Mestrum

Social & Media

Hans Mestrum is een bevlogen man met passie voor nieuwe technologie, zoals nieuwe media. Hij is vooral geïnteresseerd in hoe mensen met die technologie omgaan.
Hij volgt trends in samenleving en technologie op de voet en zoekt de samenhang tussen filosofie, technologie en maatschappij.
In zijn visie zitten we in een Tussentijd. Een tijd van turbulentie en onduidelijkheid, voortkomend uit de overgang van een tijdperk van sociale regelgeving met angst en controle als leidende beginsels naar een tijdperk van communicatieve zelfsturing met loslaten en liefde als leidende principes. Als metafoor gebruikt hij vaak die van Herman Wijffels die de overgang van deze tijdperken beschreef als een overgang van het stoplichten tijdperk naar het rotonde tijdperk.

Hans heeft veel ervaring op het gebied van leidinggeven, presenteren, trendwatching en social media en video’s. Hij heeft naast een visie en strategisch inzicht ook een hands-on mentaliteit wat tot uiting komt in de meer dan 1000 videoblogs en 4500 blogs, podcasts, screencasts etc. Ook heeft hij ervaring in monitoring en webcare.

We gaan van een stoplichten tijdperk naar een rotonde tijdperk, ofwel van angst en controle naar liefde en loslaten. Een tijdperk van Communicatieve Zelfsturing.

Hans Mestrum

Social & Media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This