Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Denkbeeldenstorm

  Hans, fraaie slides. En welke zijn op jouw blog van toepassing en waarom?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Guido, ik geloof niet zo in hokjes stoppen. Maar vind het wel handig voor mensen die starten met bloggen om te zien WAAROM je zou kunnen bloggen en wat dan de consequenties zijn. Mijn blog (of liever mijn (vaak onbewuste) bedoelingen) past in diverse hokjes, denk ik. Maar wat vind jij als lezer?

  Antwoord
 3. Denkbeeldenstorm

  Ik denk dat jij een voorbeeld bent voor velen. Vandaar de vraag. Maar, die vraag zou eigenlijk door studenten beantwoord moeten worden. Studenten die zich met dit soort dingen bezighouden. Studenten uit een minor ‘Digital Media Production’ bijvoorbeeld:-)
  Ik zal eens een tweet plaatsen.

  Antwoord
 4. Marcel

  Wat is het doel van dit blog?
  De HAN (brand) met een bepaald beeld (personal assiosation) van binnen (inside) naar buiten (blog) te keren (blog), dit doormiddel van foto’s video’s en persoonlijke verhalen.
  Hitlijst:
  1. Brand Blogging (hoogste binnenkomer)
  2. Video Blogging
  3. Photo Blogging
  4. Event Blogging
  5. Live Blogging (al die twitters van werkplaatsen enzow 😉 )

  Antwoord
 5. Denkbeeldenstorm

  Voor mij is Hans voornamelijk een ‘Insight blogger’. Inside cultural shifts. De culturele omslag in het onderwijs. Het gaat te langzaam – volgens mij – maar Hans weet alle kleine dingen als grote geschenken uit te pakken. En daar leer ik dag-in-dag-uit van. Ik denk dat ik dat vandaag op mijn manier vorm heb gegeven op http://www.boeo.nl/2008/10/02/minor-digital-media-production/ met het experimenteren met een (ja 1) enkele eenvoudige functie binnen een website; annotations van http://www.youtube.com
  ‘Hans, Man, glad to have you around’

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  @denkbeeldhouwer jij heb toch ook en mening? 😉 In welk hokje wil jij me hebben 😉 Nee ik geloof niet in hokjes: out-of-the-box, ruimte, chaordisch bezig zijn.
  @marcel ha marcel fijn dat je me op weg helpt het doel van dit blog te bepalen, want eigenlijk heb ik er geen doel mee 😉 Ik blog zonder pretentie, zonder doel of liever het doel veranderd per minuut, of per blogposting. Vanuit chaos ontstaat orde: chaordisch. Zoiets als antennes die zoeken, richten, ontvangen en doorgeven: ruis, kraak, heldere muziek, gesprek, brom, etc. Er stroomt iets van iemand via mij naar de ander. Ja dat is wat ik wil. Misschien is dat een doel, een hokje? Staat dat in die slides hierboven?
  Thx voor je reactie. Kom eens terug.

  Antwoord
 7. Hans Mestrum

  @denkbeeldhouwer: je ‘las’wat ik wilde schrijven 😉 en voegde daar nog veel meer waardevols aan toe. Great experiment met je studenten. En wat is langzaam: Arnolde Cornelis schreef al eens de Vertraagde Tijd. Je hebt tijd nodig om alles goed uit te pakken 😉
  Maar ik begrijp en voel je drive en wil naar snelheid. Ik heb dat ook. Maar als iedereen een stukje geeft van wat nodig is voor de shift wordt de snelheid vanzelf groter.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This