Select Page

HAN-blad 12: duurzaamheid

Het nieuwe HAN-blad is uit. In alweer de 12e editie van het HAN-blad wordt het begrip ‘duurzaamheid’ uitgediept en toegelicht. Het thema duurzaamheid leeft volop binnen de HAN en in vele samenwerkingsprojecten.
Dat zal nog lange tijd het geval zijn: ‘Bij alle activiteiten streven wij naar duurzaamheid’, aldus het HAN Instellingsplan.

In deze editie van het HAN-blad onder meer:
* Studente HAN verkozen tot jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling in VN
* Studenten voeren duurzaamheidsonderzoek in bedrijven uit
* Herman Scheer, de ‘Duitse Al Gore’, die tijdens de Creative Masterclass spreekt over ‘De omslag naar duurzame energie’
* Van duurzaam, duurzamer naar duurzaamst met Prautotype-3
* De HAN en het UMC Radboud werken samen


HANblad 12: duurzaamheid

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This