Select Page

HAN Techniek op de Techniekdag: wat gaan we doen?

Ik vroeg Mieke de Vries om een omschrijving van wat de HAN op de Techniekdag gaat doen. Ik kreeg deze aankondiging. Dat belooft een interessante dag te worden zaterdag.
"Aanstaande zaterdag 16 mei staan we (faculteit Techniek) met onze stand op de techniekdag in Arnhem. En dit keer staan we er niet alleen als Faculteit Techniek, maar samen met de Pabo.
Bij onze stand laten we kinderen kennismaken met de werking van het riool (Civiele Techniek), mogen ze een waterraket de lucht in schieten (Pabo), laten studenten van IPO (Ind. Product Ontwerpen)  ze een klein product ontwerpen, en mogen ze hun eigen minicomputertje maken (ICA = Informatie en Communicatie Academie).
En dit is nog niet eens alles: Autotechniek laat het prautotype 3 zien en organiseert de opleiding ESE (Embedded Systems Engineering) scratch-workshops. Het is per slot van rekening wereld scratchdag aanstaande zaterdag.  
Kinderen die slagen voor onze wetenschapskwis verdienen een slimme attentie."
Kijk bij het weblogbericht naar de andere relevante berichten, waaronder foto’s, flyers en info over de Scrath Day.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This