Guido doet mooie dingen. Ook op de HAN. Kijk maar eens naar de YouTube mashup, waarbij studenten van de minor digital media production youtube annotaties toepassen en er een heerlijke brij onstaat van naar elkaar verwijzende filmpjes. De grap zit er natuurlijk wel in dat je moet klikken, anders blijft veel van het moois verscholen onder je muisknop ­čśë
De opdracht was simpel: maar van een klein ding iets groots door het toepassen van 1 functionaliteit binnen 1 webservice). Meer niet. En maar 1.5 uur de tijd. Tjeemig en moet je dan eens kijken wat er is uitgekomen.
Je ziet alle groepen de revue passeren. Let op de kaders die verschijnen in de video (de annotaties) en klik dan daarop verder. Laat je verrassen.

Link naar hogere beeldkwaliteit in YouTube.

Gaaf idee! Er is moed voor nodig bij de studenten om dit zo te durven doen. Mooi mensen. Complimenten!
Ik ben benieuwd of ze nog verder out-of-the-box durven te gaan. Het begin is gemaakt. En onderstaande video vind ik het meest out-of-the-box-springend.

Link naar hogere beeldkwaliteit.

Volgende week donderdagmiddag ga ik eens een kijkje nemen bij die groep en Guido en hen eens aan het woord laten over dit project. En misschien lukt het dan om vanuit het lokaal of de ICA lounge die video dan live naar deze blog te streamen.