Select Page

HAN Hydromotive team voor Shell Eco-marathon

Leuk dat het HAN Hydromotive team nieuwe media inzet. Zo hebben ze een weblog, zetten ze foto’s en video op Flickr en zijn ze te volgen op Twitter onder de naam @HanHydromotive.

Op hun blog lees ik:

“Dit jaar zal er voor het eerst een team namens de HAN deelnemen aan de Shell Eco-marathon. Onder de naam HAN Hydromotive werken 8 studenten van verschillende opleidingen aan de Stekkar. Dit voertuig wordt vanaf een leeg vel papier ontworpen, wat de unieke kans geeft alles te optimaliseren voor een laag verbruik. Alles aan het voertuig moet zo licht mogelijk gemaakt worden, maar tegelijkertijd moet er binnen het budget gebleven worden. Om de financiële, marketing en commerciële functies in te vullen zijn er studenten van de opleidingen Commerciële Economie, Communicatie en Accountancy die het team van Autotechniekstudenten komen versterken.”

Hieronder heb ik hun fotoset neergezet. Je ziet als eerste een filmpje.

 


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This