HAN Festival 2008 (de introductie voor nieuwe studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) wordt een spectalaire gebeurtenis als je het programma bekijkt. Er is op 27 en 28 augustus een Intromarkt, Sportintro, Introfeest en Staddag. En dat zowel in Arnhem als Nijmegen.

Op de Intromarkt introduceren meer dan 40 bedrijven, verenigingen en instellingen zich en is er de kans zoals de organisatie meldt om gadgets te scoren. Op het feest komen artiesten zoals Don Diablo, De Sjonnies en DJ Cor. De feestgangers kunnen blijven slapen op de Campus en ‘s ochtends is er een uitslaapontbijt. Daarna wordt de stad verkend door langs kroegjes, culturele instellingen en dergelijke te struinen en natuurlijk zullen er op diverse plekken sportieve uitdagingen te vinden zijn. In de Sportintro kunnen studenten allerlei sporten beoefenen die aangeboden worden door plaatselijke sportverenigingen.

Om een indruk te krijgen van het festival kun je op onderstaand plaatje klikken. Er start dan een leuke video van 3.36 minuten van het festival van 2006 in je Windows Media Player. Als je de video in een aparte player in je browser wilt opstarten dan klik je op deze link: video in player in je browser. Of ga naar de pagina met de video bij SURFMedia. Ik zal kijken of ik van dit festival hier en daar wat kan filmen en foto’s maken. Overigens, de foto’s van het HAN Festival in 2007 staan op deze pagina.

HAN festival
Klik op het plaatje voor de video in Windows Media Player

Update: ik heb nu ook foto’s en een video van HAN Festitval 2008 op deze blog staan.