Select Page

HAN festival 2008

HAN Festival 2008 (de introductie voor nieuwe studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) wordt een spectalaire gebeurtenis als je het programma bekijkt. Er is op 27 en 28 augustus een Intromarkt, Sportintro, Introfeest en Staddag. En dat zowel in Arnhem als Nijmegen.

Op de Intromarkt introduceren meer dan 40 bedrijven, verenigingen en instellingen zich en is er de kans zoals de organisatie meldt om gadgets te scoren. Op het feest komen artiesten zoals Don Diablo, De Sjonnies en DJ Cor. De feestgangers kunnen blijven slapen op de Campus en ‘s ochtends is er een uitslaapontbijt. Daarna wordt de stad verkend door langs kroegjes, culturele instellingen en dergelijke te struinen en natuurlijk zullen er op diverse plekken sportieve uitdagingen te vinden zijn. In de Sportintro kunnen studenten allerlei sporten beoefenen die aangeboden worden door plaatselijke sportverenigingen.

Om een indruk te krijgen van het festival kun je op onderstaand plaatje klikken. Er start dan een leuke video van 3.36 minuten van het festival van 2006 in je Windows Media Player. Als je de video in een aparte player in je browser wilt opstarten dan klik je op deze link: video in player in je browser. Of ga naar de pagina met de video bij SURFMedia. Ik zal kijken of ik van dit festival hier en daar wat kan filmen en foto’s maken. Overigens, de foto’s van het HAN Festival in 2007 staan op deze pagina.

HAN festival
Klik op het plaatje voor de video in Windows Media Player

Update: ik heb nu ook foto’s en een video van HAN Festitval 2008 op deze blog staan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This