Ik kreeg net een mailtje met een persbericht en het onderzoeksrapport van het lectoraat innovatie publieke sector van de HAN. Hierboven vind je het rapport en hieronder een korte samenvatting van het persbericht.

“De HAN heeft de ambitie om als kennispoort van de regio een betekenisvolle bijdrage te leveren aan regionale ontwikkeling. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft een rijke traditie in de samenwerking met haar omgeving en die traditie wil ze versterkt voorzetten met het plan ‘kennisvalorisatie in duurzame energie’.

Duurzame ontwikkeling van Oost Nederland is echter alleen tot stand te brengen wanneer alle partners in de regio daarvoor de handen in een slaan; zowel politiek, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en onderwijsinstellingen. De zogenaamde ‘Kennisvalorisatie Agenda Duurzame Energie 2020’ biedt een agenda voor investering in kennisvalorisatie en duurzaamheid. Deze agenda is opgesteld door lector Innovatie Frans Nauta, die vorige week benoemd is tot directeur van het Europese klimaatprogramma Climate-KIC en ook te zien was in het MTV Coolpolitics verkiezingsdebat 3 juni jl.”

Posted via web from HANs on Posterous Experience