Select Page

HAN “Ambities in Duurzame Energie” Eindrapport

Ik kreeg net een mailtje met een persbericht en het onderzoeksrapport van het lectoraat innovatie publieke sector van de HAN. Hierboven vind je het rapport en hieronder een korte samenvatting van het persbericht.

“De HAN heeft de ambitie om als kennispoort van de regio een betekenisvolle bijdrage te leveren aan regionale ontwikkeling. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft een rijke traditie in de samenwerking met haar omgeving en die traditie wil ze versterkt voorzetten met het plan ‘kennisvalorisatie in duurzame energie’.

Duurzame ontwikkeling van Oost Nederland is echter alleen tot stand te brengen wanneer alle partners in de regio daarvoor de handen in een slaan; zowel politiek, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en onderwijsinstellingen. De zogenaamde ‘Kennisvalorisatie Agenda Duurzame Energie 2020’ biedt een agenda voor investering in kennisvalorisatie en duurzaamheid. Deze agenda is opgesteld door lector Innovatie Frans Nauta, die vorige week benoemd is tot directeur van het Europese klimaatprogramma Climate-KIC en ook te zien was in het MTV Coolpolitics verkiezingsdebat 3 juni jl.”

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This