Contacts Search Advanced - Android-apps op Google PlayKijk daar zijn mensen die Embedded Systems Engineering studeren toe in staat. Het ontwikkelen van een app. En dat heeft Hugo Arends, docent Embedded Systems Engieneering aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gedaan. Hij maakte een app voor Android: Contacts Search Advanced

Het is een gratis APP in de Play Store van Google, waarmee je beter dan met de standaard Google zoekfunctionaliteit op Android je contacten kunt doorzoeken. Het is met de APP namelijk mogelijk om een willekeurig deel van de informatie op te geven (bijvoorbeeld de laatste 4 cijfers van een telefoonnummer, alle emailadressen eindigend op ‘@gmail.com’ etc.) waarmee de APP alle velden van alle contacten doorzoekt. De APP is zelfs te integreren met de QSB van Google, waardoor zoeken nog gemakkelijker wordt. Inmiddels wordt de APP door bijna 400 mensen wereldwijd gebruikt!

Mooi voorbeeld voor studenten wat ze kunnen met Embedded Systems Engineering en natuurlijk handig voor al die Andorid toestellen.