Select Page

HAN blad: The Future of Cities

HAN blad: The Future of Cities

De bevolkingsomvang van steden gaat krimpen, die van sommige steden de komende jaren al. Met structurele krimp heeft de mensheid totaal geen ervaring. Hier ligt een groot kennisgebied braak. Reden genoeg voor het HANblad voor een 1e verkenning ervan, om te ontdekken dat er zowel binnen als buiten de hogeschool toch al de nodige ‘krimpexpertise’ aanwezig is. In dit nummer lees je meer over The Future of Cities, de toekomst van de steden.

In deze editie leest u meer over de volgende onderwerpen:
– ‘Ontbouwen’ en het voorkomen van kannibalisme tussen gemeenten
– Het belang van een creatieve klasse voor de locale economie en hoe je die groep aantrekt
– Duurzaamheid en woonklimaat en hoe een stad zich daarmee kan profileren
– De wijze waarop de groeiende groep ouderen zin kunnen blijven geven aan hun leven

The Future of Cities HAN Blad16

De HAN organiseert ook de HAN Creative Masterclass: The Future of Cities.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This