HAN Expertisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) organiseert op 6 april 2010 een gratis workshop over PRINCE2®, waarbij de heer Henny Portman over de toepassing van PRINCE2® vertelt.

PRINCE2® in de praktijk
Op welke wijze kunnen verschillende PRINCE2®-documenten tijdens de levensduur van een project op doelmatige en eenvoudige wijze worden samengesteld uit bouwstenen? Hoe kunnen we overbodige bureaucratie voorkomen en de bestuurbaarheid van projecten verbeteren?

Een ultiem voorbeeld van het op maak maken van PRINCE2®.

Henny Portman
Henny Portman is Regional Project Management Office head van ING Insurance Central Europe en verantwoordelijk voor PMO’s in o.a. Polen, Rusland, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije, Spanje, Griekenland en Turkije. Ook is hij mede-eigenaar en initiatiefnemer achter de PM Opleidingswijzer van www.serendipi-tijd.nl, een kennisportaal voor project-/verandermanagers en opdrachtgevers.

Henny Portman’s Blog
Henny Portman - LinkedIn

Programma en locatie
18:30 uur: ontvangst met koffie/thee
19:00 uur: aanvang lezing Henny Portman
20:30 uur: afsluiting

De lezing vindt plaats in het auditorium, lokaal B.1.12 aan Ruitenberglaan 26 in Arnhem

Aanmelden
U kunt zich voor deze workshop aanmelden door een e-mail te sturen aan Marleen.Brouwer@han.nl . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.