Select Page

Gratis workshop Nieuwe Media op 20 november 2008 bij de HAN door Marco Derksen!

Ik kreeg net een mailtje met de volgende inhoud. Dus als je interesse hebt in een gratis workshop nieuwe media van Marco Derksen, schrijf je dan in.

Het Expertisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) organiseert op 20 november 2008 een (gratis) workshop met als onderwerp: “Communicatie in het digitale tijdperk: hoe staat het met uw digi-taal?

Marco Derksen, trendwatcher digitale communicatie, zal uitgebreid op dit thema ingaan. Wilt u alvast virtueel kennis met hem maken, bezoek dan www.upstream.nl en/of www.marketingfacts.nl

Proef de sfeer en maak na afloop kennis met onze Post-HBO opleidingen Adviseur Digitale Communicatie & Nieuwe Media, Project- en Verandermanagement en Communicatiemanagement.

Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: Ruitenberglaan 26 te Arnhem

Aanmelden
U kunt zich per e-mail voor dit college aanmelden bij Boukje Postma

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Marc

  Dank voor deze interessante tip Hans. Ik ga proberen hiervoor de agenda vrij te houden.

  Antwoord
 2. peterter

  Da’s jammer Hans, ik was er graag bij geweest en dan had ik jou ook wellicht eens kunnen spreken. Maar ik geef workshops MI in Tjechie. Ik houd me aanbevolen om bij een volgende gelegenheid wel erbij te zijn.
  Peterter

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This