Select Page

Gratis HAN Lean Event op 28 januari 2010: Lean – Doen!

De Lean Kenniskring van de HAN organiseert op 28 januari 2010 het HAN Lean Event, met als thema: Lean – Doen! Het Lean Event wordt van 16.00-19.00 uur gehouden in de aula van het gebouw Techniek aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem. Deelname is gratis. Uiteraard zal ik er foto’s van maken en video.

Voor meer informatie kun je terecht op de HAN site en LinkedIn. En uiteraard geeft de blog van HAN LeanCircle het uitgebreide programma en de mogelijkheid tot inschrijven.

Hieronder tref je ook nog een uitgebreide beschrijving.

Je kunt dat document ook full screen bekijken door rechtsboven op de Full Screen knop te klikken. Als je op de link klikt die hiervoor staat ga je naar het document zelf in Issuu.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This