Select Page

Gratis gastlezing over de Drieklovendam

Op woensdag 10 maart verzorgt prof. Xiaohua Dong, vice-dean van de faculteit van civiele techniek en waterkracht engineering van de China Three Gorges University een lezing waarin hij verschillende aspecten van de wereldberoemde Drieklovendam in de Changjiang belicht.

Prof. Dong is in Nederland op uitnodiging van het instituut Built Environment van de HAN, bezoekt een aantal belangwekkende sites in Nederland, zoals de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, geeft een aantal gastlessen in de opleiding Civiele Techniek en zal afspraken met de HAN maken over de toekomstige samenwerking tussen de China Three Gorges University en HAN Built Environment.

We stellen u graag in de gelegenheid uit eerste hand te horen van Prof. Dong over dit mega-project, dat zelfs in het westen aanzienlijke media-aandacht heeft getrokken.

Prof. Dong zal zijn voordracht richten op een breed publiek, zonder de technisch geïnteresseerden te vergeten.

Hij zal zeker ingaan op:

• De historie van de rivier Changjiang en de Drieklovendam
• De voordelen van het project
• De belangrijkste hydraulische systemen
• Het constructieve werk
• De impact op de omgeving
• De gevolgen voor de bevolking

Na zijn lezing gaat hij graag in op vragen van belangstellenden. Na de voordracht en de vragenronde besluiten we de middag met een hapje en een drankje.

De lezing start om 15:30 uur. Aansluitend om circa 17:30 uur is er gelegenheid voor een informele ontmoeting met Prof. Dong. Toegang tot de gastlezing is gratis. De lezing is vanzelfsprekend in het Engels.


Uitnodiging Gastlezing Dong over de Drieklovendam in de Changjiang

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This