powerweek HAN ICM 017 Vandaag was ik te gast in de Belgische Ardennen in de buurt van Malmedy bij studenten van HAN Informatica, Media en Communicatie. Zij hebben daar deze week hun powerweek. Dit ter voorbereiding van het digevent en ter persoonlijke ontwikkelingen en creativiteitsbevordering.
Toen ik rond 10 uur binnenkwam na een prachtige reis door een besneeuwd heuvellandschap zat iedereen net aan het ontbijt. Ik trof er een uitdagende ruimte aan in een prachtig landschap. Overal vond je creaties. Op papier, als schilderstuk of als kunstwerk. Op de computer als animatie of als muziekstuk.
Een van die kunstwerken was het creatie ei van Guido Crolla. In dat ei van houten latjes hield hij coachings- en verdiepingsgesprekken. Ik werd ook door Guido uitgenodigd voor zo’n gesprek. Heerlijk was dat. Echte dialoog, echte verbinding. Mooie verdieping en echt kennis maken en elkaar leren kennen. Kortom: een bezielend gesprek in een magische sfeer. Als een warm bad. In dat ei leer je pas echt! En kom je tot jezelf.

De foto’s vind je hier.