Select Page

Gesprek in het ei van…..Guido

powerweek HAN ICM 017 Vandaag was ik te gast in de Belgische Ardennen in de buurt van Malmedy bij studenten van HAN Informatica, Media en Communicatie. Zij hebben daar deze week hun powerweek. Dit ter voorbereiding van het digevent en ter persoonlijke ontwikkelingen en creativiteitsbevordering.
Toen ik rond 10 uur binnenkwam na een prachtige reis door een besneeuwd heuvellandschap zat iedereen net aan het ontbijt. Ik trof er een uitdagende ruimte aan in een prachtig landschap. Overal vond je creaties. Op papier, als schilderstuk of als kunstwerk. Op de computer als animatie of als muziekstuk.
Een van die kunstwerken was het creatie ei van Guido Crolla. In dat ei van houten latjes hield hij coachings- en verdiepingsgesprekken. Ik werd ook door Guido uitgenodigd voor zo’n gesprek. Heerlijk was dat. Echte dialoog, echte verbinding. Mooie verdieping en echt kennis maken en elkaar leren kennen. Kortom: een bezielend gesprek in een magische sfeer. Als een warm bad. In dat ei leer je pas echt! En kom je tot jezelf.

De foto’s vind je hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans on Experience

  Videoblog: Powerweek HAN studenten IMC

  Sfeer, emotie, levenslessen, creativiteit, magische sfeer laten zich moeilijk vangen. Want dat was de sfeer ik voelde tijdens mijn bezoek aan de Powerweek van studenten HAN Informatica, Media & Communicatie. Dus eigenlijk doet deze video afbreuk aa…

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Videoblog: Digevent voorbereiding in de Ardennen

  Een prachtige video van een bijzondere week in de Ardennen! HAN studenten Informatica, Communicatie en Media hadden een echte Experience zoals je zult zien in deze video, gemaakt door HAN collega Wouter Nordsiek. Ze waren nl. bij elkaar om o.a. het Dig…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This