Select Page

Freedom of speech in comments?

Hier had ik het al eerder over: freedom of speech. En dan in het kader van zou ik reacties verwijderen als ze me niet aan staan.  Als ik vandaag zo eens rondkijk uh lees, dan lees ik bijvoorbeeld Jeff Jarvis van Buzzmachine (jawel hij van die prachtige presentatie over citizen journalism in deze posting) die een policy op zijn blog heeft staan:

“Rules of Engagement
: No personal attacks, hate speech, bigotry, or seven dirty words in the comments or comments will be killed along with commenters”

Duidelijk toch. Of Lisa Willams haalt vandaag in haar posting Halley Suit aan en sluit zich hierbij aan:

“the notion that we should host comments and host other people’s opinions is flawed. This is not the town square, IT’S MY BLOG and the democratic “freedom of speech part” works this way … you’re not free to write nasty things here … you’re free to go start your own nasty blog and write nasty things there.”  

Ja, zou lezend, denkend en schrijvend vind ik dit ook. Ik betaal de hostingkosten voor deze blog en heb mijn eigen waarden en normen. En aangezien ik ‘in control’ ben, bepaal ik wat door de beugel kan en wat niet. Niet dat ik al last heb gehad van vervelende opmerkingen, maar ik had het er vandaag over met Anton van Elburg van Emerce in een interview dat hij bij me af nam.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This