Select Page

Foto’s HAN Festival 2008: intromarkt en sportintro

Vanmiddag was ik weer even in Arnhem bij het HAN Festival, het introductiefeest voor eerste jaars. Het was er een gezellige sfeer met veel activiteiten. Geinig dat enkele studenten me herkenden van de introductiedag voor nieuwe medewerkers. Ze vroegen toen waar ze moesten zijn toen ik even bij het auditorium ging kijken. Het contact met de studenten was hartelijk en gezellig.
Hieronder tref je de slideshow aan van mijn foto’s. Deze slideshow is trouwens een nieuwe mogelijkheid in Flickr. Door middel van een stukje code die je kunt kopieëren en dan in je blog kunt plakken, maak je simpel een slideshow. Er zit ook een knop bij om de foto’s full-screen te bekijken. Die vind je als je met de muis over het plaatje gaat aan de rechterkant.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Even vastleggen voor mezelf (en wellicht andere) hier. De maten zijn nu 508×338. Daardoor vallen de zwarte randen weg. Tip van denkbeeldhouwer

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This