Dat was een fijne middag gisteren. Ik was op r.k. basisschool de Leeuwenkuil in Beneden-Leeuwen te gast. En daar gingen de leerlingen van groep 7 voor het eerste aan de slag met de Techniek Torens. En Nicole Jacbos van HAN Hogere Laboratorium Opleidingen assisteerde de leerkracht daarbij.
Een hele prettige sfeer en lekker bezig zijn met techniek waren de kenmerken van dit uurtje. Mooi dat kinderen zo fijn kunnen werken met allerlei materialen. Zo werd er een knikkerbaar gemaakt, een huisje gemetseld, met knopen gewerkt, spiegelen toegepast, een spiraal met lampje in elkaar gezet, haargel gemaakt etc. etc. Hieronder de foto’s van het gebeuren. Afspelen kan door op de play-knop te klikken. Als je foto’s in het groot af wil spelen, dan kan dat door in het schermpje op de knop aan de rechterklant te klikken na het starten van de fotoshow. In het volgende bericht zal ik de video toevoegen.

De link naar de fotoset.

Om een foto te downloaden ga je naar de set met foto’s, klik je op een foto en dan All Sizes. Vervolgens kun je de foto in diverse groottes downloaden.