Select Page

Fotoblog: HAN Ecomarathon – de wedstrijd

Eerst de foto’s maar eens bloggen. De video komt later. In deze foto-impressie zie je HAN studenten Autotechniek die vandaag hun voertuig op het circuit konden testen. En niet alleen dat, er was ook een wedstrijd, nl. wie er het meeste km kon maken op 1 liter benzine. En dat dat zuinige voertuigjes waren die de studenten zelf bedacht en gebouwd hadden bleek wel. Ik zag een team dat met 1 liter maar liefst meer dan 230 km kon rijden! Wew!
Een mooie set foto’s voor de autoliefhebbers, sleutelaars en andere hobbyisten. En natuurlijk voor mensen die duurzaamheid een warm hart toedragen.
De presentaties, foto’s en video’s van de concepten en de voertuigen vind je onder de tag ecomarathon
De video levert ook leuke beelden op 😉Naar de fotoset.

Update:
Nog meer foto’s vind je hier, hier en hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Ton

  Dag Hans,
  Mooie foto’s
  Groet,
  Ton

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This