Select Page

Fotoblog: First Lego League bij HAN HLO

Fotoblog: First Lego League bij HAN HLO

Hieronder de foto’s van de voorronde van de First Lego League die gehouden werd bij de HAN HLO in Nijmegen. De teams van basisschoolleerlingen moesten een presentatie houden, hun teamwerk laten zien en een parcours met een zelf gebouwde en geprogrammeerde robot afleggen.

Klik op een foto voor een vergroting. Daarna kun je vooruit of achteruit door de foto’s bladeren. De set is ook te bekijken in het Flickr foto-archief of hierboven in het menu onder foto’s.

[miniflickr photoset_id=”72157625462643995″]Foto’s First Lego League bij HAN HLO[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. GJ van Virst

  Mooi om te zien dat Lego nog steeds geen kracht heeft verloren om creativiteit, techniek en competitie bijeen te brengen 😉

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   Ja het was een genot om de kinderen zo bezig te zien

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Fotoblog: First Lego League bij HAN HLO -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: Fotoblog: First Lego League bij…
 2. Tweets that mention Fotoblog: First Lego League bij HAN HLO -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Justine van den Berg, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: RE: Ja het…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This