Select Page

Foto bij je reactie

Ik heb een nieuwe optie bij je reactie, nl. je foto. Kijk maar eens bij deze posting. Ik vind dit mooi, omdat het wat persoonlijker over komt. Je kunt deze optie ‘aanzetten’ in je profiel bij MyBlogLog.
Degene die geen account daar hebben krijg je niet te zien. Ik ben ook nog aan het kijken naar gravatar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Marc

  Laten we er een echt smoelenboek van maken.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  ff kijken of ik nu ook nog alles in moet vullen in mybloglog

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ja HJ, dat weet ik nog. Gaaf!
  Het blijkt dus dat als je de gegevens hebt ingevuld mybloglog de foto er dan automatisch bij komt. Ik heb nu dus niets hoeven doen (behalve dan ingelogd zijn in mybloglog)

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This