Select Page

Flickr fotoshow op je blog!

Kijk via de geschiedenisleraar die hier op mijn blog een reactie gaf, kwam ik een mooie toepassing tegen om je Flickr fotoshow op je blog te laten zien. Heel heel handig. Was ik al een tijdje naar op zoek. En hier istie dan.
Overigens komt het via Elke (een ICT-juf!) van Paul Stamatiou.
En als je nu moeite hebt met het vinden van je Flickr id zoals ik, want die heb je wel nodig, dan kun je dit handig tooltje gebruiken om de Flickr id op te zoeken

Dit is overigens de code:
{iframe align=center src=http://www.flickr.com/slideShow/index.gne?user_id=########@N00&tags=? frameBorder=0 width=500 scrolling=no height=500}{/iframe}

Vervang alle { en } door < en > en vul je id in op de ######. Als je dan het vraagteken vervangt door een tag dan krijg je dus die show te zien. Zoals deze fotoshow van de Weerribben.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Cheers

  Hoi Hans kijk ook eens naar http://www.slide.com ook een hele aardige om een slideshow op je blog te krijgen met ondersteuning voor een aantal blog sites w.o. Blogger

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Flickr fotoshow op je weblog (2)

  Tja en als je dan iets vindt, dan vinden anderen nog mooiere toepassingen. Geweldig toch dat ik binnen no-time van Cheers deze toepassing als reactie kreeg. Geen accountje nodig en heeeeeel veel mogelijkheden om het je foto’s te laten zien. Ik ben beni…

  Antwoord
 3. Henk-Jan Winkeldermaat

  Hans, heel erg bedankt voor deze toepassing, dit is een van die belangrijke functies van jouw weblog: bovenop de nieuwste toepassingen. Thanks!
  Ik heb net precies trouwens de printjes gelezen van de Site Guide, die volgende week hier op de redactie binnenkomt van de drukker. Wat een meesterlijk stuk heb je daarin in toch geschreven!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This