Select Page

Flash media mogelijk bij Dreamhost: effe proberen

Even wat uitproberen. Ik zag net dat het bij Dreamhost (mijn hostingprovider) mogelijk is om flash media op te nemen in je pagina. Ze hebben de flashplayer van Jeroen Wijtering geintegreerd. En als je dan wat code plakt met een scriptje dan zie je als het goed is hier een player met de video erin. Je moet natuurlijk wel een video hebben in het flv formaat. En die heb ik een. Camtasia Studio kan nl. flash video produceren. Voordeel is dat dit soort bestanden veel kleiner zijn volgens mij. Ik ben benieuwd of het me is gelukt. Ik heb ook nog een flashvars:image= toegevoegd. Dus als het goed is wordt ook een foto opgehaald uit Flickr en als plaatje in de player gezet. Hoe dat moest vond ik op de readme pagina van Jeroen.
Het is met deze player ook mogelijk een playlist te maken van allerlei media. Dus zowel audio (mp3), plaatjes (jpg) en flash video (swf en flv) kun je dan in een bestandje zetten (xml) waardoor je een lijstje ziet in je player. Handig!
Zie je rare zaken of werkt iets niet of juist wel. Laat het me even weten.

Get the Flash Player to see this player.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This