Select Page

Firefox doet vreemd de laatste tijd

Heb jij dat ook? Dat Firefox ineens afsluit. Ik heb dat de laatste weken steeds vaker. Soms loopt hij vast en soms is hij gewoon weg. Ik heb al eens de zaak hersteld en add-ons uit te zetten, maar tot op heden zonder resultaat. Zo net stopte hij er ook weer zomaar mee.
Er staan hier nogal wat problemen en ik zal de beschrijving van Firefox hangs eens nader gaan bestuderen. Maar eigenlijk heb ik daar niet zoveel zin in. Het moet gewoon werken. Kan natuurlijk zijn dat ik iets geïnstalleerd heb waardoor het een en ander problemen veroorzaakt.
Hebben meer mensen last van dit soort problemen met Firefox?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Marc

  Hans, welke versie draai je? Ik gebruik zowel Beta 3 als de oude 2.0.0.13 en beiden zijn angstaanjagend stabiel, terwijl ik er tientallen plugins in heb zitten. Misschien heb je inderdaad net even een add-on geïnstalleerd die niet prettig draait onder jouw versie. Is het uitvallen ook op volkomen willekeurige momenten of zie je een patroon? Helemaal vreemd vind ik het dat het ook optreedt als je alle add-ons uitzet.

  Antwoord
 2. willy vermaelen

  Firefox 2.0.0.13
  Dag Hans,
  Verbaasd over dit bericht. Bovenstaande Firefox versie is standaard browser hier. Nog geen enkel probleem vastgesteld.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @willy en marc: Firefox 2.0.0.13 heb ik. Er zit geen patroon in. Regelmatig een freeze of dan ineens weg.

  Antwoord
 4. Harrie

  Heb v2.?? er af moeten gooien voor 1.5.
  Aantal vastlopers waren niet meer te tellen.
  Ook met beperkt aantal plugins.
  Ik werk met OSX 1.5

  Antwoord
 5. Margreet

  @Hans,
  Zeer herkenbaar, helaas. Tot mijn grote ergernis werkt IE nu beter, terwijl ik FF altijd veel handiger vond. Maar met het aantal vastlopers van de laatste tijd overweeg ik weer over te stappen naar IE. Ben dus benieuwd of een overstap naar een oudere versie helpt!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This